Höst!



Kappa från Zara och tights från Monki



7 saker som jag älskar med hösten:
- Alla fina löv, såklart
- Myset
- Te
- Höst känslorna (vårkänslor kan slänga sig i väggen)
- Lager på lager stilen
- Promenader
- Mörkret


SOUK har stängt...

"SOUK HAR STÄNGT

Den tyska fastighetsägaren CRI, en av Commerzbanks fastighetsfonder, har tillsammans med fastighetens förvaltare Jones Lang Lasalle bestämt att SOUK ska stänga. Alla butiker fick 14 dagar på sig att lämna huset och nu är hela lokalen tom. Att på så kort tid evakuera alla butiker är en orimlig och omänsklig åtgärd som har vållat mycket skada och stora kostnader för alla inblandade. SOUK vill tacka alla som gillat oss och vi kan bara beklaga att vårt coola shoppingpalats inte fann nåd inför den tyska ägaren. Vad som nu händer på Drottninggatan känner ingen till."

NOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!! MITT ÄLSKADE SOUK!!!!!!!
...jag såg att det såg mörkt och stängt ut i SOUK gallerian i Stockholm och nu står det på deras hemsida att de har stängt...
Det var ju min favorit galleria! Beyond Retro för fan! Och ett super stort Topshop! 

Fan.

 


Hearts all over



Mina nya tights! Jag gillar dom verkligen. Men jag har en känsla av att jag inte kommer använda dom... Men jag ska försöka! Jag köpte dom i helgen på Topshop i Stockholm.
Jag köpte också ett par andra tights, eller leggings kanske man säger, det är ingen fot på dom. De är vinröda i sammet från Monki. Jag har ingen bild på dem just nu, men dom dyker nog upp på nån outfit bild innom en snar framtid! haha

Stockholm var förövrigt lika underbart som alltid. Jag hade planerat att ta kort på våran lägenhet där men smart som jag är så glömde jag kameran...Jaja. På lördagen var vi på stan och på söndagen var vi på Rosendal, det är mysigt där men ganska kallt nu på hösten. 
Sen finns det väll inte så mycket mer att säga om stockholms resan. Men nu har jag höstlov och det är jävligt nice!

F**k yeah skinny bitch!


En av bilderna som Jossan tog av mig i lördags!

Uppdatering kväll: Jag gjorde varm choklad till min lilla familj! Det uppskattades,haha. Alla är nämligen förkylda. Förutom pappa, han är varken förkyld eller hemma, han är i Syd Afrika idag och kommer hem på fredag. Vissa hade nog tänkt "Åååh! Fan vad kul! Kan du inte ta mig med!?" men jag tänker faktiskt tvärt om, fan vad nice att sitta här hemma, ta det lungt och fram för allt slippa flyg!!

Efter att ha kollat på Desperate Housewifes, druckit choklad och suttit och pratat med mamma och cissi så kände jag plötsligt att det blev så himla varmt och jag bara var tvungen att gå ut. Jag kan få såndär panik ibland.. Så jag satt på trappen på verandan och blåste rökmoln från kylan. Jag satt där i säkert en halv timme. Det var fint. Stjärnorna lyste klart och jag visslade lite på Lucy in the sky with diamonds, jag har tänkt på den hela dagen. Jag tror jag fick panik för att jag saknar pappa lite grann...
Men,men. Nu är jag trött och ska sova.
God natt!

 


No, I don't remember



Hej hej kära blogg!
Denna dag började med att jag hade en timmes sovmorgon! Sen gjorde jag mig i ordning och så.. Sen blev det väldigt stressigt för min frissyr tog längre tid att göra än vad jag hade tänkt mig eftersom min lugg såg hel crazy ut (som nån av mina vänner brukar säga..). Så jag missade bussen. Men det gjorde inte så mycket, jag kom nästan i tid ändå och dessutom var den en söt person på bussen, höhö.
Sen hade vi judo med klassen idag, det var okej, trodde att det skulle vara värre. Sen gick jag hem i regnet, sen kollade jag på simpsons och nu finns det inget att göra... Kanske borde plugga lite historia... hm.

Header!

Woah! Jag har skaffat mig en Header! Är den inte fin!? :D

Höst


Fotograf: Jossan

Två bilder av de som Jossan tog på mig för ungefär en vecka sen. De blev väldigt bra tycker jag!

Idag regnar det och jag är sjuk. Jag struntade i att gå på Praktisk Marknadsföring idag eftersom min hals gör jätte ont och jag är snurrig i huvet. Så well, nu sitter jag här. För en stund sen såg jag på Tyra Banks Show, den är väldigt flummig måste jag säga. Idag prata de om sånna där killar som anser att sina kompisar är viktigare än sin tjej. Och visst, man kan ju fråga sig varför ens bli ihop med nån om man ändå överger henne hela tiden? Men Tyra pratade som om de skulle överge sina kompisar helt och låta henne gå före hela tiden, varför kan de inte göra båda? ska det vara så svårt? Man kan ju inte överge sina bästa kompisar bara för att man skaffat sig en tjej!

Om det skulle vara tvärt om; att det var en tjej som spenderade för mycket tid med sina tjej kompisar, vad skulle Tyra säga då? Jag tror att hon skulle stå på tjejens sida och säga "Men vi behöver ju våra kompisar! Vårt girl talk för fan! Vi är som systrar! Man kan inte splittra på ens systrar! Come on!" ... Sådan är Tyra enligt moi. Hon är alltid på kvinnornas, de svarta, de överviktigas sida. Vilket är helt rätt såklart. Men ibland känns det inte äkta..
Det känns som att Withney vann ANTM bara för att hon var en plus size model. För om den andra tjejen hade vunnit så hade ju Tyra räknats som en av de "dåliga" människorna i mode världen.
Hon gör verkligen ALLT för att visa att hon är en bra människa.
Men vad vet jag liksom? Hon kanske är äkta och sådär djup som hon verkar. Men om inte så kan man ju fråga sig vad som är viktigast; Att folk älskar en för den man är eller för den de vill att man ska vara?


Guitar hero Beatles!

Denna söndag var inte som de andra vanliga söndagarna. Idag var jag hos néa och körde Guitar Hero Beatles! Fan vad avis jag är på néa, jag vill också ha de spelet! Det är ju Beatles liksom!
Jaja. Sen var vi ute och tog kort med camis kamera (adjuste, cami var också där). Sen drack vi varm choklad med massor med grädde, sen körde vi twister och sen skulle jag dra hem eftersom jag har 3 prov som jag skulle plugga till.. Men änn så länge har jag bara pluggat till ett av dom... Jaja
Nu ska jag gå och tvätta bort min ansiktsmask.
Au Revoir!


The Malevolence of Mando Diao

 

Jag är lycklig lycklig lycklig! För jag har köpt The Malevolence of Mando Diao!!! Det är ett B-side album, dvs sådana låtar som inte är med på album eller så utan är gjorda vid sidan av om man säger så.
Och den är så fin! Den är fylld med massa gammla och nya underbara bilder på mandosarna.

Jag köpte den efter skolan på Skivlagret. När jag gick dit så var det ingen reklam för den eller så, så jag gick dit där deras andra skivor är, och där var den inte heller.. Så jag skulle precis gå till kassan och fråga ännu en gång om de hade fått in den, lite pinsamt eftersom det var samma kille i kassan som det hade varit dagen innan. Men just då går en annan av de som jobbar där förbi med en hög med massa svarta skivor i handen så jag säger "Ursäkta" och sen tittar jag på skivorna han har i handen och ser guld texten och säger "Åh! Där är den ju!" Han ger mig en av dom och säger "Haha, Varsågod!" jag tackar och går till kassan, där han som jag frågade igår står. Han säger "Nu fick du den precis när den var ny upp packad och allt! Det var väll kul!?" Jag säger "jaa!" Och kan inte sluta le. Haha, det är alltid lika roligt när man har jagat efter något länge och sen så hittar man det äntligen.

Och nu sitter jag här och lyssnar på den, och jag älskar den.


Lilla My

 

Jag vet inte varför men jag känner mig som Lilla My i min lilla boll på huvudet! Jag brukar inte ha uppsatt så jätte ofta precis men jag börjar gilla det.
Idag var jag på stan med néa och alex lite snabt. Jag hade hoppats på att The Malevolences of Mando Diao skulle finnas på skivlagret, men nej nej, det kommer visst ut imorrn. Men jag hade hört att det skulle släppas den 7:e i Sverige, d.v.s. igår. Det var lite surt att jag inte kunde köpa det idag men på sätt och vis bra för jag hade dåligt samvete igår över att jag inte var där och köpte den dagen då det släpptes. Jag är ju liksom ett väldigt stort Mando Diao fan så det känns ganska fail att köpa det dagen efter.

Just nu håller jag på med ett program som jag just laddade ner som heter PhotoScape, de har fina effekter tycker jag, som den effekten på bilden.
Under tiden sitter jag här vid min dator och lyssnar på Anna Ternheim, Håkan Hellström, Mando Diao och The Beatles. Det regnar ute och jag känner faktiskt lite grann att jag har lust att gå ut med ett stort paraply och regnjacka, men jag har massor med saker som jag måste ta i tu med nu så tyvärr..
Hej då!

7 Oktober

Åh vilken mysig dag! Solen sken, alla var glada även fasst de var trötta och snurriga i huvet. Och sen så åkte jag, cami, fanny, alex och jossan hem till jossan och fotade, vilket var väldigt kul! Jag hoppas att det blev bra bilder (jag laddar upp dom på bloggen imorrn). Och nu är jag jätte jätte trött och jag känner att mina ögon faller ihop, men efter att ha kollat på greyan (greys anatomy) så ska jag äntligen sova, det ska bli jävligt nice!
Och nu börjar greyan så jag måste dra, hej då!

Tidigare bilder som är tagna av Jossan.


Damn..



Denhär dagen har varit väldigt bra förutom en pytte liten detalj som förstör hela glädjen. Jag tänker inte gå in på vad detaljen är... för det är för privat.
Jag är bara allmänt sur på mig själv för jag är så patetisk och dum.
Idag vill lollo bara sova och vakna när allt är bra igen.


Header...

Detta jävla problem med att fixa en header! Jag vet ju hur man ska göra och så men det blir så satans stor!

Om någon där ute vet hur man ändrar storlek på bilden och gärna vilken storlek det bör vara på headern så skulle jag bli väldigt glad och tacksam för svar! :)


5 Oktober



eehhh.... Jag känner mig osmart.. Alla säger: "Uäää! Jag fick MVG- idag på svenskan! D:"  Jag säger: " MEN BUHU DÅ! JAG FICK FAN BARA G!" ..eller.. Jag skulle villja säga det men det gör man ju inte.
Ejentligen så bryr jag mig väll inte så värst, borde bry mig mer, jag bryr mig för stunden eftersom det är väll det man borde göra?
Jag orkar inte bry mig om skolan så värst nu... Jag är där, gör det jag ska, sen får det gå som det går. Jag är bara nöjd bara jag får G.
Det är surt men that's life.


Luften bor i mina steg

Läste just bloggen Niotillfem. Den gör mig lite lycklig faktiskt. Speciellt ett gammalt inlägg i hennes blogg med massa gamla kommentarer om vad som har gjort ens dag så bra. Det var en kommentar som gjorde mig speciellt lycklig: " Det viktigaste var att det var han som hälsade först".
Naw..


3 Oktober

Alltså... Denna blogg... Går inget vidare bra, haha. Men det är mitt fel, för jag har blivit en lat människa, vilket jag hatar.
Men,men! Nu är jag tillbaka! Och igår såg jag Broder Daniel Forever. Den var bra, sorglig och fin, det var nära till tårarna. Och jag var faktiskt där och såg deras sista spelning. Även fasst jag inte är nåt jätte stort fan av dom så var det jätte sorgligt, det känndes verkligen att det var deras sista, men det var jätte fint och Henrik Berggren var jävligt het faktiskt, haha. Han är sådär udda,mystisk och intressant.

Åh, Way out West 08... <3

Webcam.....

Haha! Min webcam har verkligen den sämsta bildkvalitén. Men shit the same. Jag gillar den ändå! Och jag tar inprincip aldrig kort med den, förutom idag d.v.s.

Idag har jag studiedag. Jag vaknade upp i min kompis lägenhet eftersom jag sov över där igår med några kompisar. Det var en rolig kväll. Vi körde poker, kollade på X-men och pratade hela natten lång.
Sen åkte jag hem hit. Jag dricker bär te ur min Mike Wasowski mugg, lyssnar på The Beatles, läser cosmopolitan...
Lazy day.. Men jag gillar den ändå!


RSS 2.0