Welcome to Dalarna




Dagens klädsel är dala-inspirerat tycker jag; knästrumporna, de svarta små snörade skorna, kjolen och såklart örhängena. Örhängena är köpta i falun för länge sen och är handgjorda. Jag tycker dom är jätte söta och dom passar bra efter som jag tänker sattsa på mycket rött i höst, speciellt accessoarer.

"Kanske för att jag lever i det svarta?"


fotografer: Linnéa / Cissi


På senaste tiden har jag hafft väldigt mörka kläder...  Har inte riktigt tänkt på det, det har bara blivit så. Min kompis kommenterade det idag och då svarade jag "Kanske för att jag lever i det svarta, haha". Men det gör jag inte! Jag tycker bara det är fint. Jag blir inspirerad av dethär mörka vädret.
Jaja. Jag var inte helt svart klädd. Jag hade ett lila rosett-armband från H&Ms barnavdelning, de har så söta smycken! Jag borde titta där offtare; För nu för tiden så är det ju ingen som säger "Ömn... jag minns inte vart jag har köpt det.." Istället för att säga att man har köpt det t.ex på H&Ms barnavdelning. Det räknas väll som coolt och udda antar jag.
Jag hade också en ring på mig med en stor rosa sten. Den köpte jag på Indiska nångång då jag var liten, men jag har nästan aldrig använt den.
Resten av kläderna är från H&M/ Din sko.

I don't know how I'm meant to feel anymore





En liten bild på Lily Allen också eftersom jag har lyssnat väldigt mycket på henne de senaste dagarna. Och för att hennes klänning påminner lite om den som jag hade idag, haha.
Jag brukar inte lyssna på sådan typ av musik som hon gör. Jag brukar lyssna mer på rock/ indie. Men,men, hon är bra!

Sunday bloody sunday



Well well. Denna söndag har väll varit som alla andra söndagar. Eftersom söndagar är mina sminkfria dagar så brukar jag inte göra något särskillt haha. Det där lät lite dummt kanske... Men så är det. Jag gillar inte att visa mig ute utan smink. Men om jag har något planerat på en söndag så är det klart att jag inte avstår från det.
Jaja. Idag har jag promenerat,mest. Cissi brukar jogga och jag brukar gå. Ejentligen borde väll jag också jogga men det är bara för jobbigt och jag mår illa av det. Då promenerar jag hellre så kan jag lyssna på min ipod under tiden och gå omkring i mina egna tankar.
Imorrn däremot är det skola. Jag börjar inte för ens 10:45, vilket är nice. Då kan jag ta lång tid på mig och titta på svampbob.
Hela helgen har jag planerat vad jag ska ha på mig på måndagen. Och jag kommer känna mig fin eller löjlig. Beror på... Ibland känner man sig så fin precis innan man går till skolan och sen när man väl är där så tänker man "ush... Jag ser ju typ upplädd ut... Jag vill åka hem...".
Kanske laddar jag upp en bild på den imorgon! Vi får la se.

//Louise

har jag inte sett dethär förut...?




Hmmm... Bik Boks college tröja som det står "LIE!" på är skrämmande lik Viktor och Rolfs "NO!"-tröja från höst/vinter kollektionen 08.. (som för övrigt var en väldigt fin och cool kollektion)
Men,men. Fin är det iallafall! Och jag vill ha den!

Här är några fler bilder från kollektionen:





Jag älskar denhär kollektionen eftersom den är så kreativ, estetisk och är verkligen tänkt utanför ramarna. Och det är därför jag älskar Viktor & Rolf.

The zeroing, part 1



Igår var det nollning! Eller "zeroing" som min kompis brukar säga, haha.
Våran klass (bild och form 2:an) nollade bild och form ettorna. Vi hade barnkalas tema,. Alltså var det ingen förnedring eller kränkning alls, bara lekar och allmänt trevligt!
Jag var så jävla nervös innan. Dels för att alla höll på att bråka om att vi skulle ta bort vissa lekar och vissa tyckte att det var dumt att ha en speed-dejting där vi också var med och dejtade (Jag tycker att det var en väldigt bra idé! Jag vill lära känna dom. Vissa ansåg att det var onödigt efter som vi aldrig kommer prata med dom sen, men måste det verkligen bli så? vi kan väll umgås med dom vi också?). Och dels för att jag var rädd för att dom skulle vara dryga/osamarbets villiga eller vad man nu vill kalla det, tycka att vi var barnsliga och titta snett på oss.
Men dom var hur trevliga och gulliga som helst! En utav dom gillade också Mando Diao (hon var dock inte lika stort fan av dom som jag, men hon lyssnade iallafall på dom!). Och en annan var väldigt mode intresserad som jag.
Det blev väldigt väldigt lyckat! Men så brukar det ju bli med saker och ting som man fasas för, det blir inte så farligt tillslut och i många fall så blir det över ens förväntningar.

Men detta är bara början! Nästa fredag drar vi med dom ut nånstans!

//Louise

The Fear




Forget about guns and forget ammunition
'Cause I'm killing them all on my own little mission
Yeah I'm not a saint but I'm not a sinner
and everything's cool as long as I'm getting thinner

Way out West



 

My Way out West outfit!


[ingenting]

Florence Valentin



Lily Allen



Way out West 09.Asså fan vad underbart de va! Jag brukar inte använda de ordet men det var det verkligen! Och alla band var så jävla bra!
Förutom regnet då.. Det regnade mycket mer i år än förra året. Men de gjorde inte så mycket!
Bästa bandet var nog Florence Valentin ,Patric Wolf och Teddybears! Satan i gatan vad bra de var!
Sämsta var [ingenting] och My Bloody Valentine. [ingenting] var så tråkiga! och så dåliga! Och alla hade så höga förväntningar på dem men det blev aldrig nåt bra drag liksom...
My Bloody Valentine hördes inte vad de sjöng, eller att de ens sjöng över huvudtaget. Man hörde bara skräniga gitarrer...

Jaja. Way out West 09 vart väldigt väldigt lyckat och om det är bra band nästa år så åker jag dit för tredje gången!



Let's Twist Again!




Idag fikade jag på Waynes. Waynes brukade vara "inne placet" i Linköping. Tills Espresso House kom d.v.s... Nu hänger alla fjortisar eller mode tanter där istället. Waynes är nu mera stället där bokmalarna, geeksen, esteterna och andra udda typer hänger. Därför gillar vi Waynes! Och dessutom har dom stora tekoppar.

Vi diskuterade många saker. Men det som blev mest diskuterat var Twist! (dansen, inte spelet..). När twistade folk ejentligen? C var helt övertygad om att det var på 30-40-talet. Medans jag var helt överytygad om att det var på 50-60-talet. Liksom, vem twistade på 30-40-talet!? Då satt väll alla och rökte i stora barockfotöljer och hade allmänt sura miner? Det är iallafall min bild av det. Om nån överhuvudtaget dansade då så var det väll typ foxtrot?
50-60-talet var ju den tiden då allt roligt började! (Visst, jag har absolut inga erfarenheter av varken 30-40-talet eller 50-60-talet. Jag kan bara tänka mig / har hört hur det var då.) Det var då som folk släppte loss, skaffade längre hår, var allmänt lyckliga och kanske rökte lite hash, vad vet jag?

Vi har inte tagit reda på än vem som har rätt. Kanske har ingen av oss rätt. Tänk om man twistade på 70-talet..? Det skulle vara surt...
Om någon vet så skulle vi vara tacksamma för svar, haha!

Basker!

Jag har äntligen hittat en perfekt basker!
Jag har letat jätte länge efter en basker som är lagom stor, har en fin färg, som inte är stickad, och som man inte ser ut som en svamp i (!).
Jag köpte den på H&M, divided. Den finns också i mörkrosa, men svart är finast enligt mig. Det skulle dock vara kul att ha en röd och en vit också.


Jag i min basker! (Ursäkta "Ta kort på spegel bilden")



well well...

Denna blogg har jag hafft ett bra tag... Har dock aldrig skrivit något i den... Well, well, bättre sent än aldrig!

Idag har jag varit på stan med min syrra. Vi gick till en affär som heter Misoui som ligger i Linköping. Det är en jävligt fin affär! Det är en secondhand affär med jättefina saker och dom har de där sakerna som man har letat efter överallt men inte hittar nånstans. Som en väska som jag har letat efter; Jag vill ha en såndär rund 50-tals hattask som man ser i alla agata christi filmer!

Bilden är inte tagen av mig, det var den bästa jag kunde hitta på en sådan hattask som jag vill ha. (fasst den ska vara mörkbrun)

...Frågan är bara: Vad ska jag med en hattask till?


RSS 2.0