Glasögon-ormar reflekterar ljus



Alltså.. Jag funderar på att ta bort glaset i mina glasögon (de är fejk). För de reflekterar faktiskt väldigt mycket ljus,haha. Det gör så att ögonen ser små ut om det är många lampor omkring än...Samtidigt så är det ju kul om nån faktiskt tror att man har glasögon.
Hmmmm...

Jag, en dag, som denna.



Idag var en rolig dag, Mina röda byxor gjorde mig glad! Och jag har upptäckt att jag faktiskt kan gå ut i mina nya skor (dock fryser mina fötter till is, men jag halkar inte iallafall!).
Men just nu har jag ont i huvet och ångest över en bok som vi läser i engelskan som ska vara klar snart och jag har inte hunnit med hälften... jaja.
Jag har iallafall kommit på en sak som jag vill ha: Ett par senapsgula jeans! Hur coolt vore inte det!? Det skulle va as fint! Och så kan jag låna mammas senaps gula scarf när jag har dem.
Men,men. Nu ska jag väll dra mig bortåt och försöka läsa i den där boken...
Au revoir!


Söndag..

Idag är det söndag.. en vanlig sådan.. Jag har inget emot att skolan börjar imorrn, jag har ju gjort massor och nångång måste man ju börja så varför inte nu?
Under detta lov har jag..:
*Lärt mig fota med en systemkamera
*Firat jul och nyår
*Varit sjuk
*Haft ett te-party
*Lärt mig spela "Love Me Do" på munspel
*Blivit bättre på att köra bil
*Börjat använda rött läppstift varje dag
*Spenderat tid med trevliga människor
*Ändrat frissyr och ändrat färgen på håret
*Läst i 2 böcker (varav en är bra och en är dålig men den måste ändå läsas ut)
*Pluggat Historia..
*Varit på en avslutningsfest för Meg (en utbytes student från Australien)


Det enda som är trisst är ju att söndagarna blir som de var förut: en enda lång väntan på att det ska bli ny dag och att skolan ska börja.


Tea Party

Igår hade jag te-party! Det var tema 40-60-tal så vi lyssnade på 50-60-talsmusik hela tiden (God knows vad folk lyssnade på på 40-talet haha)

Jag hade gjort chokladsnittar, choklad och hallon muffins och en äppel och maräng tårta! (dock är bara chokladsnittarna med på bild)

Jag hade en blomma i håret

Vi drack körsbärssaft och te med smak av passionsfrukt, jordgubb och mango!



eftersom Alex kom osminkad så bestämde vi oss för att sminka henne som Twiggy (eftersom hon ändå hade en twiggy klänning på sig)

Néa!



Jag, Cami, Jossan, Néa, Alex



Jag, i mitt vardagsrum

Sen pratade vi massor och hade det allmänt nice. Jag är väldigt nöjd med mitt te party!


Mitt nya hår!

SÅ! Tisdagen den 4:e Januari ringde jag och bokade tid hos frissören. När jag var där och sa hur jag ville ha det så sa hon "Hmmm... Är du verkligen säker på det här?" jag svarade "Japp! Jag är säker. Och dessutom så har jag hafft samma frissyr i 5år..." då sa hon "Haha, jo då är det nog dags!"

Sen när hon hade klippt luggen kunde hon inte sluta säga "Åh vad fint det blir!"  och jag kunde inte sluta le. (Så ha-ha! Jag vet allt vad jag vill!)

Såhär blev det! Jag är jätte nöjd! ..fasst jag kommer sakna mitt lockiga,vågiga, sommriga hår... Men jag kan ju alltid byta tillbaka sen eller nåt, det blir nog bra!

Sen idag så bytte jag färg på det: mörkbrunt (fasst det blev typ svart). Det är bara toning (dock intensiv toning) så det går väll ur efter ett tag.

Ja mörkt blev det ju iallafall! Haha

Jag var orolig över att det inte skulle passa med min basker med det blev ju as bra!
Jag är nöjd.

(och om ni undrar varför jag inte ladda upp någon bild då jag inte har basker så är det för att jag har inte plattat det idag så då ser det fail ut)

 


2009

Jag börjar tillfriskna lite smått! Och det är jävligt nice att slippa den där huvudvärken som gör att man får tårar i ögonen för det gör så ont (som inte går över med värktabletter..). Men,men. Jag hade tänkt att göra en sammanfattning av 2009, för jag har ändå inget bättre för mig. Enjoy!

Under slutet av 2008/ början av 2009 väntade jag på att Mando Diaos 5 album skulle komma ut. Det var jätte kul att de var med överallt helt plötsligt! Som t.ex i Linköpings tidning Corren.


 ..Och i samma tidning var denhär artikeln! Och titta på sidan bredvid: Det står "Louise Louise har du hört?!" BREDVID MANDOS ARTIKEL! shit vad glad jag blev! hoho mitt namn och allt! det var ganska coolt faktiskt.


Jag letade ständigt efter en sjömanshatt. Och jag fann den! Den var perfect och är från Beyond Retro



14 Februari. Det är en rolig dag ibland. Detta år var den det! Visst, jag hade väll ingen särskilld att fira den med men jag var lycklig, det är huvudsaken. Och jag gjorde världens godaste muffinsar med hallon och choklad! (nej, inte cupcakes, död åt cupcakes).



Vi började öva på en teater i skolan (det var inte frivilligt, alla var tvugna att vara med i den på något sett). Det var kul! Iallafall när läraren inte var där, haha.

Jag och min kompis Cami blev besatta av The Killers "When You Where Young". Och vi hade fin fina danser till! (här är dansen till när han sjunger "when you where young")



På teatern klädde vi ut oss till soldater när vi ejentligen skulle skriva manus till vår teater.

Jag såg Mando Diao i Globen. Det var en av de bästa spelningarna (förutom när de spela i Linköping). Jag hade massor med ögonkontakt med Gustaf Norén, det var kul! Och vi fick as bra plattser och de spelade Ringing Bells, det var första gången jag hörde den live, det var fint <3

Vi hade sjömansdag i min klass! <3



Det blev sommar och jag åkte till Peace and Love! Det var underbart men jävligt varmt, och jag blev mosad på Mandos spelning... Men Håkan Hellström var underbart fint! <3 Det hände väldigt mycket på peace and love..: Under peace and love tiden dog Michael Jackson. Jag fick möta Mando Diao för första gången (dock var de väldigt ledsna eftersom michael jackson hade dött så jag fick inte så jag blev lite besviken.. men jag gillar de fortfarande och jag hoppas på att de är gladare när jag möter de nästa gång!).

Jag åkte till Hultsfred och såg Mando för 6:e gången! Det var senaste spelningen jag såg med dom... Och ibland så saknar jag dom så mycket så jag vet inte vad. Jag hoppas hoppas hoppas att de ska ha någon spelning före sommaren men just nu så är deras turné lista tom p.g.a. att har varit så stressade och så..



Augusti: Jag åkte till Köpenhamn. Sen till ett regnigt men fint Way out West. Och jag började 2:an på gymnasiet

 

Sen kom hösten, sen kom vintern och nu är det 2010!

2008 var ett roligare och mer händelserikt år: Jag såg Mando Diao för första gången (på min födelsedag och allt!). Jag slutade nian började ettan på gymnasiet. Mando Diao spelade i Linköping. med mera!


Harmonica

Å andra sidan så jag jag ju lärt mig hela "Love Me Do" på munspel! Det ni! (och jag har bara hafft munspelet i ca 2-3 dagar) Jag tycker att jag är ganska bra för att vara självlärd och så..

Roligt värre!


2010



2010 började dåligt. För jag är sjuk. IT SUCKS!

RSS 2.0