Randigt a la Sonia



Nu är jag hemma från mitt kära Stockholm! Och vet ni vad: Strumpbyxorna fanns för vuxna med! Och jag köpte dem och de är finast i världen! <3 Och så fick man en såndär fin påse!<3 jag var lycklig lycklig lycklig!
Och i bakgrunden ser ni en liten del av min kära lägenhet! Den är liten och mysig, den är gjord på 40-talet; därav fiskbens golvet.


Utsikt från lägenheten: Det var snöigt värre, och utaför var det nästan snöstorm, vilket inte var särskillt nice, men sergelgången gör att det hela blir lite mer uthärdligare!



Min syrra köpte de coolatse skorna! Från topshop. Perfekta herrskorna liksom.

Det var lite min stockholms vistelse!
//Louise

Stockholm baby!

Idag åker jag till Stockholm! Jag har packat en liten väska och konstigt nog så är det inte sådär full som den brukar bli...Hm... det känns som att jag har missat något, men det tror jag inte att jag har!

Jag ska gå på stan och spana in Sonia Rykiel för H&M. Kollektionen är ju så jävla fin! Jag vill ha inprincip allt! Kollektionen är så färgglad och söt, vilket är perfekt eftersom jag vill ha fler färgglada plagg nu när jag har mörkt hår.





Jag skulle jätte gärna ha ett par strumpbyxor med det där klassiska randiga mönstret, men det finns bara för barn, haha, it sucks.


Smajl!





Well,well, Jag tänkte att eftersom jag alltid ser så allvarlig ut på alla bilder här så varför inte visa lite glada bilder!? Tro mig, jag ler ibland jag med, haha.


Valentine


Bang bang, he shot me down
Bang bang, I hit the ground
Bang bang, that awful sound
Bang bang, my baby shot me down


12 Februari

Ni anar inte hur jävla nice det är att denhär veckan är över! Så mycket oro och depp och ångest och lycka på en vecka har nog aldrig hänt förut. Oro över massa saker, men typ prov och att ett projektarbete skulle bli klart i tid. Ångest över redovisning inför klassen i företagsekonomi, jag fick litelite panikångest när jag gick in i klassrummet, men sen när jag väl redovisa var jag ju hur coolt som helst! så lugn och avslappnad utan att börja tänka "Louise, vad gör du ejentligen? du kommer säga fel snart, ser du hur alla stirrar på dig, och DÄR! där tappa du bort dig! Vad var det jag sa?..."
Men lyckan har varit att jag har lärt känna några människor lite bättre. Att jag fått fina sms när jag var som mest deppig. Och att jag har hittat massa bra musik som gjort mig glad! som I Don't Sleep Well - Hello Saferide och Little Girl - Death From Above 1979.
En konstig vecka som slutade ganska lyckligt, kan man väll säga.


Tomt




 

Mitt hus är så tomt och tyst när man är ensam. Ibland hör man ett knak och säger "hallå?" och tänker att kanske har någon kommit hem utan att man har märkt det. Men såklart får man inget svar.
Utanför snöar det och jag lyssnar på Mando Diao för att inte känna mig så ensam och ibland gör jag te och läser i Candide eller företagsekonomi.






[duken har jag gjort själv när jag var 14, haha. jag gjorde allt handarbete som gick för att slippa den där hemska symaskinen]




Candide är helt okej faktiskt, lite lustig och fin på nåt sett,
Och nu ska jag fortsätta läsa i den.


Frost

 

 


29år!



Idag fyller en mycket fin man år; nämligen GUSTAF NORÉN!!!! 29 år fyller han!

Jag firade det med Mando Diao tröja och dalahäst örhängen!

..Och pins såklart! <3 fin fint vare!

 


RSS 2.0