Illern är min!

Ser ni den lilla illern på byrån? Den stod tidigare bakom två blommor eftersom min mamma är jätte rädd för illrar. Jag däremot som älskar illrar har nu adopterat den! Och nu bor den i mitt rum (rummet på bilden är inte mitt rum, det är bara ett random rum i mitt hus).
Jag har dock inte bestämt om jag ska ha den vid fönstret eller på byrån bland mina smycken.. hm.. jag får väll se.

Men nu ska jag se Paradise hotel, haha (jag vet, det är jätte pinsamt men jag älskar att dokusåporna är tillbaka!)

Au revoir!


Three cool cats


Well, man kan undra vad jag tänker med mina bilder ibland... Jag gillar upprepningar kanske? Vad vet jag. Ni får stå ut med dem, haha. Anledningen till att de blev tre är för att jag har tänkt på en super gammal Beatles låt hela dagen som heter "Three Cool Cats" från när de hette Silver Beatles. ...Och även fast jag älskar älskar ÄLSKAR The Beatles jag måste erkänna att låten är väldigt dålig...


Broschen som jag hade idag (den på bilden) fick jag reda på att det som jag trodde av en illersvans visade sig vara en Mink! Det gör saken lite värre faktiskt... Minkar görs det så många pälsar av (fasst det kanske inte är så längre?). Å andra sidan hade det varit värre om den vore Chinchilla! De är det väldigt synd om! ..Kanske känns det som det är mer synd om chinchillorna eftersom de är så väldans söta,haha. Men jag har hört att de är väldigt populära nu och det går åt ca 100-200 chinchillor per jacka...
Well,well, jag kan inte hjälpa att jag älskar min lilla minksvans ändå..


I wanna know, have you ever seen the rain?



Illersvans

 

Detta är en bild på min farmors brosch från 50-talet! Jag älskar den! Den är så yvig och fin och så har den små diamanter på en liten kant. Dock har jag inte använnt den så mycket eftersom jag inte riktigt vet vad den passar till. Min farmor sa att typ alla brukade ha en sån på sin kappa, men jag vill ju inte tappa den (som jag gjort med alla andra broscher/pins som jag sattit dit på min kappa).

Jag tror att det är en illersvans, den är jätte len och fin. Och visst, jag tycker synd om den lilla illern som fick sin svans avhuggen för en liten brosch men om jag tänker såhär: Om jag var illern som blev av med min svans skulle jag hellre se att den kom till använding än att den bara låg och skräpa, för då kunde jag väll lika gärna ha fått behålla min svans?
Gjort är ju gjort liksom. Och jag älskar denna brosch ändå!


Naw, starckars lilla iller.
(bild från NKs julskyltning)


Stockholmia!

Dörren till våran lägenhet i Stockholm. Rostig och fin, haha. Men det är en del av Östermalm, gammalt och orört, och det är det jag älskar!

Åh, biblioteksgatan! Den var så fin med alla rosetter!



...Och på Biblioteksgatan fick man gratis te! Det uppskattades verkligen eftersom jag var (och är) förkyld och hade jätte ont i halsen. Jag valde apelsin te, det var jätte gott fasst jag hade i min te påse lite för länge så det blev väldigt stark.



NK granen in my heart!

...Och deras julskyltning (som hade "premiär" idag!)



I år hade de skogstema, det var jätte fint, som alltid.


Och ja, de var väll de bilder jag hade att bjuda på från min stockholms vistelse. Jag köpt inget särskillt, bara vita stickade strumpbyxor eftersom det är så fint att ha på vintern, man känner sig så fint vinter-vit!
Men,men. Imorrn är det måndag igen, så jag ska gå och sova nu, god natt!


Well... Hello Sailor!


Åh, denhär bilden är så jävla fin!





Jag på sjömans dagen! (en tema dag i våran klass)



"Hello, sailor" is a sexual proposition made to a sailor, presumably by a prostitute or promiscuous woman supposing the sailor to be male and sexually frustrated after a long time at sea."/ Wikipedia


Jasså, där ser man! hahaha!
Well, anledningen till varför min blogg heter Hello Sailor är för att jag brukar skriva det lite överallt. Och sen så har jag ofta lite sailor stil på mina kläder. Jag är väll lite Håkan Hellström inspirerad.

Bloggen heter inte så för att jag är någon slampa som tänder på sjömän, haha!

...fasst jag måste ändå säga att alla blir lite hetare i en sjömanshatt!


Sommarn snurra fort när vi bara snöade bort





Asså jag kan väll inte säga att jag saknar sommar... Bara värmen, för jag håller på att frysa ihjäl. Men annars är ju hösten jävligt fin.

Men visst, jag saknar den, särskillt Peace and Love 09.


Om fina pojkar med glasögon...

Han stod och delade ut såndär reklam till folk som går förbi. Jag väntade på bussen längre bort och såg på honom, han var en av de sötaste människorna jag nånsin sett. 
Han var typ 30 meter bort från mig. Det är då som man tänker "fan också, kan inte jag bara plötsligt ha en anledning till att gå förbi där?" Men det gjorde jag aldrig, det skulle ju kännas dumt, speciellt när man är själv.
Så jag stod där i kylan. Och plötsligt ser jag i ögonvrån att någon kommer mot mig. En kille i min ålder med glasögon säger försiktigt "Hej.. ömn.. Vill du ha ett blad?" Jag tittar på honom en stund, sen skiner jag upp och säger "Ja tack" och tar emot det. Sen frågar jag vad det handlar om och det visar sig vara en reklam om att det idag är ett visst antal år sedan kristallnatten. Sedan säger han "ja..jo.. jag måste väll gå vidare nu.. Hej då" och jag säger hej då.

Det gör ens dag. Men det är så jävla surt när man tänker på att jag antagligen aldrig nånsin kommer att få se honom igen.


I don't know why you say "Goodbye", I say "Hello"!


Idag var det Hatt-Måndag!! ..Eller iallafall mellan mig och Alex, haha. De flesta hade tänkt att ha hatt men eftersom det är Måndag så orkar folk inte ha hatt. Men det gjorde jag! Och jag kände mig cool, haha!


Denhär dagen var lycklig lycklig lycklig!! Det började med att jag lyssnade på Beatles hela vägen till skolan, de gör en så sjukt glad så de e inte sant!
Sen så blev jag äntligen klar med den där jävla skylten på praktisk marknadsföring!
Sen istället för att ha engelska så gick vi till biblioteket och lyssnade på nåt föredrag. De va kul faktiskt! och jag såg Fredrik Strage! jag gillar honom, han är lite söt faktiskt. Och han är en allmänt rolig musik kommentaror eller vad man säger. Jag måste läsa hans bok!

Och efter det så gick vi till stan och där hände skojiga saker!
jag stötte på en mycket mycket fin människa.. åh..
De ni!


Till min samling...



Denhär lördagen har varit ganska tråkig... Jag har massor med skolarbete att göra så jag har mest suttit här vid datorn och skrivit på en bokresencion av en bok som heter Slumpvandring.
Men innan jag började med det så var jag på stan och köpte garn till Néas krage! Den blir nog fin den!
Och när jag ändå var i stan så gick jag till H&M och köpte fler rosett hårspännen till min samling,haha, jag börjar bli en rosett människa.. vet inte vad jag tycker om det men visst, jag gillar de så varför inte!
Jag köpte röda och svarta. De röda blir fina till jul eftersom de är i sammet och de svarta går ju till allt!

//Louise

Möt mig där båtarna rullar ut



Rosett!



Crapig mobilkamera bild, men shit the same.

Idag hade jag mitt fin fina rosett diadem från Monki! Det ser ut som det är lila på bilden men det är ejentligen vinrött. Det är totaly min stil, därför älskar jag det! Jag köper allt med rosetter. Jag älskar sånna där söta saker, dock inte wapanese stil, det är inte alls jag liksom... Jag gillar mer roliga och söta saker som rosetter och fjärilar.


Idag gick jag till garnaffären för att köpa mer garn till en krage som jag håller på att sticka till min kompis Néa. Hon vill ha en likadan som den på bilden fasst mörkgrå (jag har nämligen stickat kragen på bilden själv). Det är jätte kul att sticka tycker jag! Dock känner jag mig som en tant när jag diskuterar om man ska sticka räta eller aviga maskor med mormor (jag föredrar räta fasst aviga är finare)...

Men nu måste jag skriva på en bokrecension..
Hej då!


RSS 2.0