Sonia Rykiel



Så, nu vet väll alla om det vid det här laget men Sonia Rykiel blir nästa års gäst designer för H&M! Kul kul tycker jag!

Åh, jag vill också vara fin med fjäril i håret!

//Louise

Rabbit head

I took my love down to Violet Hill
There we sat in snow
All that time he was silent still

So if you love me,
Won't you let me know?

If you love me,
Won't you let me know?


GEEK DAY!!!!





Jag och Cami


Idag var vi utklädda till geeks i skolan! Det var jätte kul! Och alla var jätte fina :)
Våran klass brukar ha tema dagar ibland,haha. Vi har också haft sjömansdag, utklädningsdag (kring halloween) och vi kanske ska ha fransman dag! Det blir kul!
Men nu måste jag gå!
Hej då!

//Louise

Balloooooooons!



Idag är jag lycklig för ingenting! Kanske är det för att jag fick två ballonger av snälla människor på linköpings bostads-mässa! Vi som läser praktisk marknadsföring som individuellt val på gymnsaiet var där. Det var kul. Vi har inte hafft så mycket tid att lära känna varandra men nu gjorde vi det och det går väldigt trevliga människor på praktisk marknadsföring har jag märkt. Men mässan i övrigt var väll ganska trisst. Vi var ju bara där för att se hur de gör reklam för sin grej. Och vissa saker hörde knappt hemma där; som t.ex. några som gjorde värme kameror, vad ska man med en sån till ejentligen?
Jaja. Idag är det fredag! ...och tyvärr är det också 11 september, alla vet ju vad det innebär.
Men nu ska jag åka och köpa sushi.
Hej då!
 
//Louise

Har någån sett till Hurricane..?



Fail på denhär dagen... Ejentligen har jag kanske inget att vara ledsen för. Men jag är bara allmänt sur, haha. Och så kände jag mig fali, mitt hår såg hemskt ut, mina kläder var jag inte riktigt nöjd med heller och ingenting har gått som jag har velat idag. Fasst så är det ju med allt och alla: Det är lättare att se det negativa än det possitiva. Jag har hört att ilska och hat sitter i den främmre delen av hjärnan.. kanske är det därför?
Men på bussen hem var det bra. Jag brukar inte kunna lyssna på min ipod när jag åker buss, jag önskar att jag kunde det men det går bara inte. Men idag kunde jag! Och jag lyssnade på nästan hela "Ett Kolikbarns bekännelser"- ett album av Håkan Hellström. Jag har kommit på att låten "Hurricane Gilbert" är väldigt bra!

Jaja. I vilket fall så är bilden tagen av Jossan i sommras, hon är en väldigt bra fotograf!
Och det är hennes klänning, den är fin den.

Och nu ska jag försöka tänka ut vad jag ska ha på mig imorrn...

Hej då
//Louise

Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig, aldrig kännt mig så ensam



Gammla bilder men shit the same, jag hade faktiskt klänningen på bilden på mig idag så helt fel är det inte!

Idag har jag varit på två konstutställningar med klassen och sen åkte jag, néa och néas kille till néa och körde Guitar Hero Rockband. Det gick ganska bra..jag körde på easy, haha. Sen skröt jag om att jag hade sett nästan alla band live av de som vi spelade låtar av! haha, så blir det när man tillbringar sommrarna på festivaler!
Sen gick jag hem och lyssnade på Beach Boys och Håkan Hellström på min fina lila iPod.
Och nu har jag massor med saker som jag måste ta i tu med....
Hej då!

//Louise


Klockhalsband!




Denhär bilden skulle jag ha laddat upp för en vecka sedan... Men jag har haft mycket att göra och jag är allmänt trött efter att ha börjat skolan igen.
Halsbandet har jag gjort nästan helt själv,haha. Jag tog en gammal klocka som jag hade och bytte ut kedjan från ett annat halsband och satte dit klockan istället. Jag tycker det blev fint! Den är så stor. Och jag har annars inte haft nån användning för den.

Jaja. Idag hade vi kort dag. Det var en bra dag efter som  jag pratade ut med Cami,haha, det behövdes verkligen. Om jag behöver prata med nån vänder jag mig oftast till henne. Hon förstår bra och just nu så är mitt liv lustigt...
"Av alla människor man känner så känner man sig själv sämst" sa en tant i filmen Skenbart. Jag har aldrig tänkt så värst mycket på det men det stämmer faktiskt. Och det är inte för ens nu som jag har insett hur skrämmande det är..

//Louise

RSS 2.0